Beckers

Miljøvenlig og hurtigtørrende vinduesmaling

Den nye vandbaserede vinduesmaling fra Beckers tørrer hurtigt, er skånsom mod miljøet, content-ude-vinduerog har en høj kvalitet. Med det nye malesystem kan man spare op til en dags tørretid, og få et perfekt resultat alt imens både miljøet og helbredet skånes, fordi malingen ikke indeholder opløsningsmidler. Systemet består af grundolie, grundmaling og dækfarve.

Vinduer tilhører en meget udsat del af et hus, og rammes nemt af fugtskader og råd. Derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse, og at man vælger maling af høj kvalitet. For at få et langsigtet og holdbart resultat skal man male med hele malesystemet bestående af grundolie, grundmaling og dækfarve.

En fordel ved det nye system er, at maleren sparer tid. Nu kan man male to lag af dækfarve samme dag i sammenligning med tidligere, hvor man kunne male et lag pr. dag. Vinduesmalingen tørrer inden for to timer og kan males over efter fire til seks timer.

Beckers tests har vist, at den vandbaserede maling holder bedre på farven end de gamle malerfarver med opløsningsmidler. Den nye vandbaserede vinduesmaling er uden opløsningsmiddel, hvilket gør den miljøvenlig og samtidig skåner malerens helbred.

www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

Comments are closed.

 • OM OS

  Målsætningen for malerfirmaet E.S. Malerservice er at fremstå som et seriøst og kvalitets bevidst malerfirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget...og mere til!
  Vi leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrence dygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.
 • Hold forbindelsen

 • KONTAKT

  E.S Malerservice
  Adresse: Højagervej 1
  6710 Esbjerg
  Mobil: +45 20 45 92 84
  CVR: 12439709
 • NYHEDER

Copyright E.S Malerservice | 2014 | CVR: 12439709|
×
Menu